Terug naar overzicht Terug

Gastenvak in Volendam uitverkocht


UITVERKOCHT

Woensdagavond om 18.30 uur gaan de allerlaatste tickets voor de uitwedstrijd tegen FC Volendam in de verkoop. Het gaat om enkele tientallen tickets, dus zorg dat je klaarzit!

De ticketverkoop voor de wedstrijd tegen FC Volendam wordt hervat op woensdag 3 november om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 5 november om 20.00 uur in het Kras Stadion.

Het is niet toegestaan om het centrum van Volendam te bezoeken.

Autotickets

Koop je omwisselticket voor €6,- online. Je dient te parkeren bij Marinapark Volendam (het omwisselpunt). Vanaf hier is het nog ongeveer tien minuten lopen naar het gastenvak. Klik hier voor een routebeschrijving.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

CoronaCheck en omwisselen

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwisselticket. Deze moet je printen en op de wedstrijddag tussen 18.45 en 19.30 uur omwisselen bij Marinapark Volendam, waar je ook moet parkeren. Vanaf hier kun je lopend naar het gastenvak, klik hier voor de route.

Bij het omwisselpunt doen we ook de CoronaCheck. Dat betekent dat je een QR-code moet kunnen laten zien om aan te tonen dat je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

In het gastenvak kun je alleen met PIN betalen. Er wordt alcohol geschonken in het gastenvak.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!