Terug naar overzicht Terug

De kop is eraf voor de FC Emmen OldStars


Na een ontspannen zomerstop werkten de OldStars van FC Emmen afgelopen donderdag de eerste training van het nieuwe seizoen af. Met veel euforie betraden de senioren het veld van De Oude Meerdijk in hun nieuwe tenues met hoofdsponsor Rabobank op de borst.


De training was voor veel spelers de ideale gelegenheid om weer even in beweging te komen en bij te praten over de vakantie, prestaties van FC Emmen in de competitie en nog veel meer. Na afloop van de training kon de gebruikelijke derde helft niet ontbreken. Net zoals voorheen is het supportershome na elke training geopend waar de FC Emmen OldStars genieten van een hapje en een drankje.

De OldStars hebben in september een druk programma voor de boeg. Zo krijgen de OldStars onder andere hun fittesten, spelen ze toernooien bij Vitesse ’63 en AVC Heracles en geven ze een demonstratietraining bij FC Ter Apel ’96.

Over de FC Emmen OldStars
Met de FC Emmen OldStars moeten 55-plussers gestimuleerd worden om (weer) te gaan voetballen, met elkaar in contact te komen en bij FC Emmen betrokken te zijn. Bij Walking Football mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit is om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden mee te kunnen doen. Er wordt zes tegen zes gespeeld, zonder keepers. Elke donderdagmiddag wordt er door het team, inmiddels een groep van dertig senioren, op De Oude Meerdijk getraind. Het draait niet alleen om het voetballen, maar het sociale aspect is minstens zo belangrijk! Er wordt gestart met een kop koffie en afgesloten met een échte derde helft!

Lijk het u leuk om aan te sluiten bij de FC Emmen OldStars? Of wilt u een keer meetrainen? Klik dan hier om u aan te melden!