De jeugd is ook weer begonnen

Ook voor de jeugdteams is de voorbereiding op het tweede deel van het seizoen begonnen. FC Emmen D1 oefende tegen Drachtster Boys D1 en won met 2-0. De tegenstander Drachtster Boys D1 was een middenmoter in de 2e divisie. De intentie was vanaf de eerste minuut: zoveel mogelijk druk zetten. Dat lukte ook vrij aardig maar leverde pas in de 24e minuut een goal op. De assist was van Vince Abad en het doelpunt kwam op naam van Quincy Gall. Vlak daarna werd de 2-0 gemaakt. Op een assist van Jerany Lie a Lien scoorde Rowin Schuiling. In de tweede helft werd een aantal wissels doorgevoerd en werd het voetbal wat minder. Gescoord werd er niet meer.
Opstelling: Yme Meier (Justin vd Werff), Bas Seubers (Milan Oelen), Bjorn Klaassens, Luke Dokter, Toine Slor (Stef Jagt), Björn Plaggenborg (Andrej Alilovic), Jerany Lie a Lien (Jeroen Welles), Lars Dijk, Quincy Gall, Rowin Schuiling (Leon Draisma), Vince Abad (Roan Gierveld).
*FC Emmen A1 speelde thuis tegen PEC Zwolle A1 en verloor met 3-1.
*FC Emmen C1 won het toernooi van KZC ’08 in Klazienaveen.