D-jeugd wint moeizaam van GVAV Rap.

FC Emmen D1 speelde woensdagavond de 27e officiële wedstrijd van het seizoen (beker plus competitie) plus daarnaast nog tal van oefenduels en extra wedstrijden voor de spelers die voor de districtsteams zijn geselecteerd. De vermoeidheid had dus een beetje toegeslagen wat aan de 2-2 tussenstand kort na rust was te merken. Na een goede start met goals van Mark Meijer en Stephen Warmolts stond het na zes minuten al 2-0 maar daarna zakten de pupillen van trainer Nico Haak eventjes weg. GVAV kwam op gelijke hoogte maar via doelpunten van Michael Chacon (38), Stan Ypenburg (43), Stephen Warmolts (47) en Pascal Huser in de 52e en 55e minuut werd het toch nog een ruime 7-3 zege waarbij de Groningers bij een 5-2 stand tegen scoorden.
FC Emmen D1: Bos (31. Rob Schuldink), Mol, Jonkers, Bouws, Room (20. Rijlkens), Warmolts, Meijer (31. De Jong), Huser, Chacon, Wouter Schuldink (31. Ypenburg).