D-jeugd ronde verder in bekertoernooi

De jeugd van de HODO/Hollandscheveld combinatie slaagde er in voor rust geen treffers te incasseren maar dat kon amper eigen verdienste worden genoemd. Het oude euvel van het niet benutten van de kansen stak bij FC Emmen weer de kop op. Na de pauze werden de zaken echter beter aangepakt en kon na twee minuten spelen de 0-1 worden genoteerd. Gerrit van der Weide was de maker na aangeven van Bram Komduur. De 0-2 werd vanaf elf meter gescoord nadat Thyran Lambers was gevloerd. De strafschop werd door Jan Scholten benut. Jan Scholten nam ook de 0-3 voor zijn rekening na een solo langs drie verdedigers. Daniel Sanafikha liet twee minuten voor het einde de 0-4 aantekenen na een door Jan Scholten genomen hoekschop.
FC Emmen D: Sinot (45. Beugelink), Jochem Scholten, Sanafikha, Komduur (31. Fokke), Harms, Luiken, Lambers, Levon van Dijk, Uineken (31. Spang), Roelof van Dijk (31. Van der Weide), Jan Scholten.