Combinatieteam fors onderuit tegen HZVV

Het combinatieteam van FC Emmen heeft een stevige nederlaag tegen zaterdag eersteklasser HZVV geleden. Na een 1-1 ruststand eindigde het duel in een 1-4 triomf voor de formatie uit Hoogeveen. Bij FC Emmen was Marcel Seip weer van de partij. Hij speelde op 12 september zijn laatste wedstrijd en raakte daarna geblesseerd. Hij speelde 45 minuten evenals Frank Olijve en Jurjan Mannes.

Paul Bangura springt over het been van een tegenstander.

Aladji Barrie aan de bal.

FC Emmen doelman Eser Elmali kreeg niet veel steun (Foto’s: Roel Bos).

In de eerste helft nam FC Emmen wel een 1-0 voorsprong door een treffer van Soufiane Laghmouchi na een half uur spelen, maar Jordy Beeksma maakte namens HZVV nog voor de thee de gelijkmaker. Beeksma schoot vanaf de zijkant een vrije trap in de lange hoek en liet doelman Eser Elmali daarmee kansloos. Creëerden de Emmenaren in de eerste helft weinig doelrijpe mogelijkheden, in de tweede helft was het niet anders. HZVV profiteerde optimaal van de kansen met een hoofdrol voor Reza Hosseini die tot twee maal toe diagonaal van afstand doelman Elmali klopte. Edward Eshuis maakte het kwartet HZVV goals vol met een prima uithaal twee minuten voor tijd.

FC Emmen Combinatie-HZVV 1-4. 29. Laghmouchi 1-0, 36. Beeksma 1-1, 52. Hosseini 1-2, 67. Hosseini 1-3, 88. Eshuis 1-4. Toeschouwers: 150.
FC Emmen, eerste helft: Elmali; Almeida, Boekholt, Seip, Kavak, Gall, Olijve, Mannes, Barrie, Tarvajärvi, Laghmouchi.
Tweede helft: Elmali; Berens, Komduur, Boekholt, Bangura, Almeida, Gall (74. Padding), Nijkamp, Laghmouchi, Tarvajärvi (74. Hensens), Kavak.