C-jeugd superieur tegen GRC Groningen

Het duel FC Emmen C-GRC Groningen C1 was in feite al na zeven minuten beslist. In die korte periode straften de leerlingen van trainer Berry Zandink alle foutjes in de Groninger verdediging genadeloos af. Achtereenvolgens Stefan Kikkert, Pascal Huser en Boris Rasevic zorgden voor een 3-0 tussenstand. GRC speelde overigens zeker niet slecht, het veldspel was prima verzorgd maar aan het creëren van serieuze doelkansen kwam het nauwelijks toe. FC Emmen kreeg in het restant van de eerste speelperiode nog diverse mogelijkheden om de voorsprong verder uit te bouwen maar de echte scherpte leek niet meer aanwezig. Stefan Kikkert raakte nog eens de onderkant van de lat en Nick Westebring schoot kort voor de pauze recht in de handen van de doelman. In de tweede helft profiteerde Stefan Kikkert na vijf minuten van een foutje in de GRC defensie. In de 48e minuut wisselde Berry Zandink vijf spelers tegelijk en de nieuwe formatie ging er in de slotfase tegen de wat moegestreden Stadjers nog even lekker tegen aan. Pascal Huser (58e), Kay Rijkens (62e) en Tom Heerkes (67e) bepaalden de eindstand op 7-0.
FC Emmen C: Eberhard: IJzerman, Wessels, Rijkens, Graver (48. Arends), Rasevic (48. Spijodic), Huser, Westebring, Berends (48. Heerkes), Kikkert (48. Berens), Nijkamp (48. Meijer).

Stefan Kikkert laat het achterste van de tong zien.

Nick Westebring haalt uit.

Dit zou geen doelpunt opleveren.

Pascal Huser (10) heeft hier geen oog voor de bal.

Stefan Kikkert is gevloerd maar het leverde geen strafschop op. (Foto’s FC Emmen Media)