C-jeugd krijgt oorwassing van SV Meppen C1

FC Emmen C1 begon tegen SV Meppen C1 wel aardig en forceerde snel een aantal hoekschoppen maar kreeg bij de eerste de beste tegenaanval een doelpunt om de oren. Omdat er zonder grensrechters werd gespeeld ontging dat scheidsrechter Ben Drosten. Dat zou voor rust nog een keertje gebeuren waardoor de 3-4 achterstand iets geflatteerd was. Voor FC Emmen scoorden Pascal Huser, Danny Bouws en Kai Schraa. Na rust werd er wel met grensrechters gespeeld maar omdat die geen idee hadden wat buitenspel was bleek dat ook niet echt een verbetering. Wel duidelijk was dat de Duitse ploeg als elftal veel beter functioneerde terwijl de Emmer verdediging niet wist waar het moest zoeken. Dat had uiteindelijk een 7-4 nederlaag tot gevolg die in de slotfase ook nog best in de dubbele cijfers had kunnen eindigen. Na rust scoorde Danny Bouws nog voor FC Emmen C1.