C-jeugd FC Emmen moeizaam verder in bekerstrijd

FC Emmen C, zonder Richard Eberhard en Pascal Huser, speelde maandagavond in Hoogeveen een moeizame partij voetbal tegen de leeftijdsgenoten van De Weide. De ploeg speelde slordig en gaf te gemakkelijk doelpunten weg. Het was dan ook logisch dat de rust met een 2-1 achterstand werd afgesloten. Na een kwartier kwam De Weide op voorsprong toen van een verdedigingsfout kon worden geprofiteerd. Drie minuten later zorgde Stefan Kikkert nog wel vor de gelijkmaker maar De Weide ging toch met een voorsprong rusten. Vijf minuten voor de thee veroorzaakte Dilan Wessels volgens de arbiter een strafschop en die werd benut. Verdediger Karel IJzerman zette met twee rake kopballen FC Emmen in de 38e en 43e minuut zijn ploeg op 2-3. De wedstrijd was daarmee echter nog niet gestreden want De Weide kwam in de 45e minuut op gelijke hoogte. De beslissing viel uiteindelijk in de 55e minuut via een doelpunt van Mark Meijer. Kort voor tijd werd nog een Emmer treffer om niet geheel duidelijke reden afgekeurd.
 FC Emmen C: Koers: Graver (55. Arends), Rijkens, Wessels, IJzerman, Rasevic, Nijkamp (36. Spijodic), Westebring, Kikkert, Meijer (58. Heerkes), Berends (58. Baas).