C-jeugd FC Emmen klopt Asser ACV

FC Emmen speelde een prima eerste helft met goed verzorgd voetbal waarmee ook diverse kansen werd afgedwongen. In de zesde minuut was het al raak toen een aanval via Janiek Arends, Tom Heerkes en Rik Graver door een handsbal in het Asser strafschopgebied werd afgebroken. Pascal Huser benutte vervolgens de strafschop. Zes minuten later werd de aanval opgezet met een uittrap van doelman Richard Eberhard die via de schijven Rik Graver en Janiek Arends voor de voeten van Boris Rasevic belandde en hij liet keurig de 0-2 aantekenen. De Emmenaren, deze avond gecoached door Gert Heerkes in plaats van de verhinderde Berry Zandink, kregen diverse mogelijkheden voor o.a Stefan Kikkert en Karel IJzerman maar het leidde tot aan de rust tot slechts een doelpunt toen Pascal Huser vanuit de kluts de 0-3 op zijn naam bracht. Na rust werd er direct drie keer gewisseld en later werden ook nog de twee resterende wisselmogelijkheden benut wat het spelbeeld niet ten goede kwam. Het spel van de Emmenaren oogde slordiger en ze lieten de Assenaren na een counter zelfs tot 1-3 terug komen. Daarna werd nog een doelpunt van FC Emmen wegens buitenspel afgekeurd, Tom Heerkes raakte nog de lat en ook Pascal Huser kon een goede kans niet verzilveren waardoor 1-3 de eindstand werd.
FC Emmen C: Eberhard: Graver, Rijkens (36. Baas), Wessels (36. Spijodic), IJzerman, Arends (45. Nijkamp), Huser, Rasevic (36. Meijer), Heerkes, Kikkert (55. Leon Berens), Bjorn Berends.