Terug naar overzicht Terug

Zondag: Open Drents Kampioenschap Buikschuiven


Zoals iedere thuiswedstrijd is er ook aanstaande zondag van alles te beleven op het #HIERKOMIKWEG-plein bij het stadion. Maar deze keer wordt het nóg leuker met het Open Drents Kampioenschap Buikschuiven!


Emm-Fey sjaal 2019Daarnaast is er ook:

  • Live muziek van Davey van der Sluis;
  • Het FC Emmen-doel en het FC Emmen-springkussen;
  • Eten en drinken met veel gezelligheid;
  • Na de wedstrijd mogen kinderen met hun eigen bal voetballen op het veld van De Oude Meerdijk, lever voor de wedstrijd je bal in de container bij het buikschuiven, na de wedstrijd staat deze container op het veld en kun je voetballen in het stadion;
  • Speciale FC Emmen – Feyenoord sjaals bij de merchandisekiosken naast het hoofdgebouw (bij Noord betaal je contant, bij Zuid met PIN).

De dresscode is dus duidelijk: neem zwembroek en handdoek mee en win mooie prijzen! Je kunt je op locatie omkleden in kleedruimtes.

Wat: Open Drents Kampioenschap Buikschuiven
Wanneer: 22 september 2019
Waar: Voor stadion De Oude Meerdijk
Hoelaat: Van 13.30 tot 14.00 uur en van 16.30 tot 17.00 uur (rond FC Emmen – Feyenoord)
Prijzen: Gesigneerd wedstrijdshirt, 4 businesstickets voor een thuiswedstrijd van FC Emmen, FC Emmen-bekers, halve liters bier

Meld je aan voor het Facebook-evenement en nodig je vrienden uit!

De prijzen: wat kun je winnen?

Van 13.30 tot 14.00 uur en van 16.30 tot 17.00 uur kun je op de buikglijbaan van Spelotheek Beilen meedoen om de prijzen.

We strijden één tegen één waarbij er telkens iemand een FC Emmen-beker wint of voor de volwassenen een halve liter bier!

De allersnelste van de dag wint ook nog een een gesigneerd wedstrijdshirt én 4 businesstickets voor een thuiswedstrijd van FC Emmen!

De buikglijbanen van Spelotheek Beilen!
Deze buikglijbanen van Spelotheek Beilen staan zondag op het #HIERKOMIKWEG-plein!