Terug naar overzicht Terug

Breng een seizoenkaarthouder aan en ga gratis naar de nacompetitie!


Dit was in de afgelopen jaren wel eens anders. Daar weet u als seizoenkaarthouder waarschijnlijk alles van, maar het mag duidelijk zijn dat FC Emmen dit seizoen een nieuwe frisse start heeft gemaakt. Zowel buiten als binnen het veld staat er een nieuwe organisatie. Nog belangrijker is dat supporters zich verheugen op de thuiswedstrijden en weer met een goed gevoel naar het stadion komen. Dat is lang geleden!

De kortingsactie!
De toeschouwersaantallen trekken aan maar wij willen graag veel meer mensen van FC Emmen laten genieten want wat is er nou mooier dan een vol stadion Als seizoenkaarthouder kent u waarschijnlijk nog wel die man of vrouw die jarenlang naast, voor of achter u zat maar nu al enige tijd ontbreekt. Wellicht is het uw buurman, buurvrouw, oom, tante of collega. Bij aanbrengen van een seizoenkaarthouder ontvangt deze 25% korting op zijn of haar seizoenkaart en heeft u gratis toegang bij de thuiswedstrijden mocht FC Emmen de nacompetitie halen!


Een kaart voor de lange zijde kost nu 93.75 euro en achter de doelen 75 euro. Bij de prijs inbegrepen is tevens een gratis kaart voor de aantrekkelijke bekerwedstrijd tegen IJsselmeervogels op 29 oktober. Als bestaande seizoenkaarthouder heeft u al vrij toegang tot dit duel. Uiteraard mag u ook een nieuwe seizoenkaarthouder aanbrengen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor het aanbrengen van een oud seizoenkaarthouder.

Deze kortingsactie loopt tot 29 oktober. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de receptie van FC Emmen via 0591 – 670 670. Seizoenkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van het stadion.