Terug naar overzicht Terug

Bidvest DeliXL Foodpartner van FC Emmen.


Bidvest DeliXL is al sinds jaar en dag trouw sponsor én supporter van FC Emmen. Om hun tevredenheid te tonen te heeft deze echte Emmer horecagroothandel (ooit in Barger Oosterveld begonnen onder de naam Rondhuis Horeca Groothandel) besloten om zich tot en met 1 juli 2016 aan de club te verbinden als exclusief Foodpartner.

Vestigingsdirecteur Marco van der Land: “Wij dragen FC Emmen al jarenlang een zeer warm hart toe. Wij geloven in een professionele voetbalclub hier in onze regio. Midden in de samenleving en gesteund door het bedrijfsleven in de regio. Een sportief en zakelijk platform voor de gehele regio, waar wij als bescheiden Drenten trots op durven te zijn!
Het is goed om te zien dat er het laatste jaar positieve ontwikkelingen binnen de club gaande zijn. Erg veel nieuwe sponsors erbij, financieel gaat het beter, de stemming is zeer positief en wat zou het erg mooi zijn als er dit seizoen op het veld ook eens iets te vieren valt. Het bereiken van de nacompetitie zou al enorm mooi zijn! Dromen van de Eredivisie is dan wel mooi, maar het zou de komende jaren ook best eens werkelijkheid kunnen worden. Als we er met zijn allen een schepje bovenop doen dan kunnen er mooie dingen gebeuren. Kijk maar eens naar wat er bij PEC Zwolle, Cambuur Leeuwarden, Go Ahead Eagles en zelfs FC Dordrecht gebeurd is. Om het voortouw te nemen en het goede voorbeeld te geven heeft Bidvest DeliXL besloten er een behoorlijke schep bovenop te doen en het sponsorpakket navenant uit te breiden door Foodpartner te worden. Naast de stoelen die wij reeds in een skybox hadden hebben we vanaf nu ook een VIP-sponsorpakket en schittert er een vast reclamebord aan de Oost-tribune, alsmede ook led-reclame tijdens de thuiswedstrijden.”

Bidvest DeliXL is totaalleverancier voor de foodservice markt en is de klanten in horeca, catering en zorg van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten. DeliXL levert zoveel mogelijk regionale producten en doet dat bijvoorbeeld ook aan de huidige huiscateraar van FC Emmen, Jan van ’t Hooge, die inmiddels al jarenlang alle producten afneemt bij BidvestDeliXL. Marco van der Land tot slot: “ Wij kunnen een hapje voorafgaand aan de wedstrijden dan ook van harte aanbevelen!”.

U vindt Bidvest DeliXL aan de James Cookstraat 14 te Emmen.
Of op de webwinkel: WWW.BidvestdeliXL

Henk Eising overhandigt als blijk van waardering een ingelijst FC Emmen-shirt aan Marco van der Land.