Terug naar overzicht Terug

Betaald voetbal Emmen zet rode neus op voor CliniClowns


De samenwerking tussen betaald voetbal Emmen en CliniClowns is een initiatief van de hoofdsponsors Henk ten Hoor, de Adbeco Groep en de Pals Groep. Zij staan pal achter dit goede doel en hopen hiermee ook goodwill te creëren voor Emmen. Betaald voetbal Emmen en haar hoofdsponsors bevinden zich in goed voetbalgezelschap, want naast Jack van Gelder zijn ook Frank en Ronald de Boer en Foppe de Haan ambassadeurs van CliniClowns.


Aansluitend aan ‘Studio Voetbal’ vindt een veiling plaats waar onder andere het nieuwe betaald voetbal Emmen tenue en schilderijen van de Emmense kunstenaar Paul Meijering geveild worden. Ook is er later vanmiddag de officiële kick-off voor het WK Jeugd 2005 in aanwezigheid van Harry Been [algemeen directeur van de KNVB], Wim van Zwam [assistent bondscoach onder 20 jaar] en Jan Willem van Ede [keepertrainer]. De dag wordt afgesloten door de eerste thuiswedstrijd van Emmen na de winterstop tegen FC Eindhoven.

 

 

De Stichting Cliniclowns Nederland is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap. CliniClowns biedt hen afleiding en plezier waardoor zij hun ziek zijn even kunnen vergeten.