Terug naar overzicht Terug

Ben Moussa en Veendorp op amateurbasis naar FC Emmen


Op de eerste training ter voorbereiding op het nieuwe seizoen begroet FC Emmen twee spelers die zich met een amateurcontract bij de selectie voegen. Het zijn de 25-jarige Hilal Ben Moussa, die reeds geruime tijd bij FC Emmen heeft meegetraind, en de twintigjarige verdediger Keziah Veendorp uit de selectie van Jong FC Groningen. Ben Moussa speelde laatstelijk bij FC Volendam.


Naast de twee vastgelegde spelers verwelkomt trainer Dick Lukkien twee proefspelers met de bijna achttienjarige Pool Mateusz Szela en Michael Chacon. Laatstgenoemde is een oud-jeugdspeler van FC Emmen en SC Heerenveen die het afgelopen seizoen in dienst van FC Dordrecht speelde. Tevens traint Niels Fleuren op eigen verzoek mee. De verdediger kreeg geen nieuw contract maar zag zijn verzoek om zich bij FC Emmen fit te mogen houden ingewilligd.

Nieuw in de selectie zijn verder de uit de eigen jeugd afkomstige Kjell Scherpen, Nande Wielink en Emil Bijlsma. Wielink maakte daarvan al een aantal speelminuten in de hoofdmacht. Vijf jeugdspelers zijn uitgenodigd om de voorbereiding met de eerste selectie mee te maken: Thom Scheper, Thijs Dallinga, Freddy Quispel, Jearl Margaritha en Robin Jalving.