Terug naar overzicht Terug

Beltona nieuwe tenuesponsor FC Emmen


Uniek: Logo provincie Drenthe op de wedstrijdshirts!Beltona is één van de oudste leveranciers van teamkleding in Nederland en van oudsher sterk vertegenwoordigd in het amateurvoetbal.
Na enkele jaren niet meer actief te zijn geweest in de wereld van het betaalde voetbal heeft Beltona voor de komende seizoenen een overeenkomst afgesloten met FC Emmen. Managing-director Arie Kegel van Beltona: “Wij zijn zeer verheugd over deze nieuwe samenwerking. Met FC Emmen wordt een basis gelegd voor een verdere uitbreiding in het betaalde voetbal. Beltona was in het verleden kledingleverancier van onder andere Heracles Almelo, Telstar, FC Den Bosch, NAC Breda, RKC Waalwijk en FC Dordrecht. Met ons nieuwe imago en dito elan willen wij met FC Emmen als springplank op korte termijn terug zijn op de plaats waar wij ons enige jaren geleden bevonden!”.

FC Emmen als de club van alle Drenten

Beltona heeft voor FC Emmen een uniek, eigen wedstrijdshirt ontwikkeld. Vanzelfsprekend in de clubkleuren rood-wit, maar waarbij daarnaast zeer in het oog springt dat voor het eerst in de clubhistorie het logo (de vlag) van de Provincie Drenthe zeer prominent op de achterzijde van het shirt prijkt! Dit omdat FC Emmen trots is dat zij óók namens de provincie Drenthe overal in Nederland mag aantreden. Omdat de club trots is op onze mooie provincie en niet alleen Emmenaren en de wijde omgeving, maar héél Drenthe wil vertegenwoordigen én verbinden! Even trots heeft de enige Drentse betaald voetbalclub ook nog eens het logo prachtig en opvallend verwerkt in de ringen van de voetbalkousen.
FC Emmen als de club van alle Drenten!

black lake

Zwartemeer in het seizoen 1963/64 droeg op de voorkant de Drentse vlag.