Terug naar overzicht Terug

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en heb jij altijd al als profvoetballer willen leven? Pak dan nu je kans en doe mee aan FC Emmen Stadion Tijgers!


Leven als een prof voor iedereen van 6 t/m 14 jaar!

Daar sta je dan. Op De Oude Meerdijk, het stadion van FC Emmen. Je gaat scoren, dribbelen, verdedigen, opbouwen, passen en schieten. Dat allemaal als een echte speler van FC Emmen. Daar kunnen de meeste kinderen alleen maar van dromen. Maar jij niet… Jij kunt het meemaken!

Header Emmen

Zie je het al voor je? Bij binnenkomst in de kleedkamer ligt je trainingstenue al klaar onder je eigen naambordje. Voordat je de topprestatie gaat leveren in het stadion, krijg je uitleg in de kleedkamer, ontbijt je op de club (3x) en train je in het stadion van FC Emmen. Na afloop van de training lunch je op de club (3x). Dat alles zes zondagen lang!

Aanmelden
Kan jij niet wachten om te trainen en leven als een prof van FC Emmen? Schrijf je dan snel in en train als de profs van FC Emmen! Heb jij eerder deelgenomen aan de FC Emmen Talentendagen of FC Emmen Stadion Sterren, dan ontvang je gratis shirtbedrukking t.w.v. €14,95 met je eigen naam en rugnummer.
Deelname kost slechts €139,- en kan via deze link!

Zes keer trainen bij FC Emmen
In totaal ga jij gedurende zes zondagen vanaf 8 april t/m 20 mei trainen bij FC Emmen in het stadion De Oude Meerdijk, o.l.v. FC Emmen jeugdtrainers samen met de helden van het eerste elftal. Als verassing gaan we ook één keer trainen bij de Soccer Temple in Emmen. Van ons krijg je een gloednieuw trainingstenue van FC Emmen bestaande uit shirt – short – kousen. 

Gratis wedstrijdtickets
Vooraf of na de training wordt er een ontbijt of lunch aangeboden. Ook krijg je een officiële FC Emmen bidon, certificaat en digitale groepsfoto. Als klap op de vuurpijl krijg je twee wedstrijdtickets voor de wedstrijd FC Emmen – Jong FC Utrecht op 28 april 2018. Voorafgaand aan die wedstrijden worden door de Stadion Tijgers grote spandoeken gemaakt!

Data & Tijden
Trainingen vinden plaats op de volgende zondagen:
8 april                    15 april                 22 april                 6 mei                    13 mei                  20 mei

Trainingsgroep 1:            09:00 – 10:45 uur
Trainingsgroep 2:            11:00 – 12:45 uur

Deelname aan de FC Emmen Stadiontijgers is inclusief:

  • Zeven activiteiten waarvan zes keer trainen + wedstrijdbezoek
  • Trainingstenue FC Emmen (Shirt – Short – Kousen)
  • Twee wedstrijdtickets (zaterdag 28 april FC Emmen – Jong FC Utrecht)
  • Bidon FC Emmen
  • Certificaat FC Emmen
  • Digitale groepsfoto
  • Driemaal ontbijten en driemaal lunchen in het stadion
  • Trainen met de helden van de FC Emmen selectie in het stadion ‘De Oude Meerdijk’
  • Eén keer trainen in de Soccer Temple Emmen

Er zijn een beperkt aantal deelnemersplaatsen. Dus geef je snel op via FC Emmen Stadion Tijgers!
flyer-1