Terug naar overzicht Terug

Ben jij die gastvrije vrijwilliger naar wie FC Emmen opzoek is?


FC Emmen ziet graag dat supporters tevreden na de wedstrijd huiswaarts keren. Naast de wedstrijd zelf zijn er nog een tal van andere activiteiten die FC Emmen voor haar fans organiseert. Deze activiteiten vinden plaats voor, tijdens en na de wedstrijd op het voorplein en in het stadion. Voor kinderen zijn er voetbal activiteiten en kan er FIFA gespeeld worden tegen onze eSporter Luuk Jans. Voor de volwassenen is er een horecaplein inclusief muziek.


Wij zijn momenteel op zoek naar een vaste groep enthousiaste en gastvrije vrijwilligers voor de thuiswedstrijden van FC Emmen. Heb jij een rood-wit hart? En, lijkt het je leuk om je in te zetten voor onze prachtige club? Meld je dan aan!

Wat houdt de functie vrijwilliger in?
FC Emmen zoekt per direct enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij activiteiten op het voorplein of in het stadion voor, tijdens en na thuiswedstrijden. Voorbeelden van activiteiten waar bij jij kan helpen zijn;
– Het schminken van jonge fans
– Assisteren bij opblaasdoel en springkussen
– Assisiteren bij de line-up
– Voetballen met kinderen op het voorplein
– Gastvrijheid activiteiten richting supporters
Gedurende het seizoen willen wij de activiteiten uitbreiden en het team versterken.

Wie zoeken we?
– Je bent minimaal 16 jaar
– Je beheerst de Nederlandse taal
– Je bent flexibel
– Je bent enthousiast en leergierig
– Je bent klantvriendelijk en gastvrij
– Je wilt graag mensen helpen en hebt een hart voor FC Emmen (of staat er voor open om je hart rood wit te laten kleuren)

Wat bieden wij?
– Gratis entree voor elke thuiswedstrijd waarbij je vrijwilliger bent
– Lunchpakket op wedstrijddagen
– Je maakt deel uit van het FC Emmen team
– Je bouwt een groot netwerk op

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag binnen de vrijwilligersorganisatie van FC Emmen? Laat je gegevens achter op dit aanmeldformulier. Aanmelden kan tot woensdag 7 november 17:00.