Beloften langs Achilles 1894, recordscore C-jeugd

Achilles 1894-Jong FC Emmen 1-2
De Emmer beloften hadden een taaie tegenstander in de kersverse eersteklasser Achilles 1894 die na een klein half uur zelfs de leiding nam. Robert Ockhuizen kon uit een hoekschop vrij inkoppen: 1-0. Jong FC Emmen kreeg ook kansjes en kwam zeven minuten voor de pauze op gelijke hoogte. Wesley Wakker speelde met een slim passje Jos Fidom vrij die geen moeite had om doelman Mark Ekhart te passeren: 1-1. In de tweede helft kwam Jong FC Emmen even goed weg toen een Assenaar de dwarslat boven doelman Pieter IJzerman raakte maar trok daarna het duel naar zich toe. In de 65e minuut viel vervolgens de 1-2 door toedoen van Jos Fidom die zich knap vrijmaakte en doelman Ekhart voor de tweede keer passeerde. In het laatste half uur stonden er bij Jong FC Emmen zes A-junioren in het veld.
Jong FC Emmen: Pieter IJzerman; Vermeer (57. Van der Berg), De Jonge, Wolbers, Siekman, Moolhuizen (57. Beeksma), Madani (57. Ten Voorde), Bergsma, Fidom, Stoker, Wakker (46. Schonewille).

FC Emmen C1-SVV ’04 32-0 (beker)
FC Emmen C1 toonde weer eens de onzin van de bekerindeling aan door met liefst 32-0 (ruststand 15-0) van het arme Schoonebeker SVV ’04 te winnen. Eerder klopten de C-junioren KZC ’08 met 14-0. Topscorer in het duel werd Kay Schraa met dertien goals. De overige treffers kwamen op naam van Pascal Huser 4, Stephen Warmolts 4, Danny Bouws 2, Mark de Bruin 2, Stan Ypenburg 2, Hidde Streutker 1, Rick Ots 1, Ramon Jonkers 1, Karel IJzerman 1 en Mark Meijer 1.
FC Emmen C1: Kortman (36. Eberhard); Rijkens (36. De Bruin), Jonkers (36. Ots), Hosseini (36. Rasevic), Karel IJzerman (36. Meijer), Warmolts, Streutker, Ypenburg, Schraa, Bouws, Huser.

FC Emmen D1-FC Groningen D2 3-2
De Emmer D-jeugd oefende tegen de eerstejaars D’s van FC Groningen. Nick de Vos gaf de Emmenaren de leiding maar de Groningers kwamen via een benutte strafschop op gelijke hoogte. Na de rust was FC Emmen D1 duidelijk sterker wat werd geaccentueerd door twee treffers van verdediger Rick Graver. De 3-1 scoorde hij vanaf grote afstand. FC Groningen D2 kwam nog terug tot 3-2.