Bekerwinst voor A- en B-jeugd FC Emmen

Flevo Boys A1-FC Emmen A1 0-4 (beker)
De thuisploeg uit Emmeloord, voor de competitie in dezelfde klasse ingedeeld als FC Emmen A1, keek al na goed een half uur tegen een 0-3 achterstand aan. Wouter van Aanholt met goals in de 10e en 33e minuut plus een treffer van Danny Kiekebelt in de 14e minuut hadden voor deze score gezorgd. FC Emmen A1, deze middag onder leiding van Alami Ahannach, kreeg ook na rust genoeg kansen om de score hoger op te drijven maar het bleef bij de 0-4 in de zesde minuut na rust van Lorenzo Kranenburg.
FC Emmen A1: Koops; Kuilder (De Vries), Schijff (Van der Ham), Van der Berg, Koenders, Beeksma, Glazenburg (Kazantzis), Kiekebelt, Van Aanholt, Kranenburg (Van der Kooij), Ten Voorde (Fidom).

FC Groningen B1-FC Emmen B1 2-3 (beker)
Een primeur voor trainer-coach Hans Kamphuis want nog nooit had hij met een team van FC Emmen in Groningen gewonnen. Na een helft spelen zag het er ook nog niet naar uit dat FC Emmen de winst naar zich toe zou halen. Het stond weliswaar 1-1 maar de Emmenaren kwamen niet aan goed voetbal toe. Doelman Wiebe Zinger viel daarbij op met een aantal fraaie reddingen. De Groningers hadden de leiding genomen maar Luciano Slagveer zorgde er voor dat met een 1-1 stand kon worden gerust. Na een drietal wissels liep het in de tweede periode aanzienlijk beter met FC Emmen B1. Het begon al in de eerste minuut met een kopbal op de lat van Jens Jurn Streutker. Een kwartier later scoorde hij wel waardoor FC Emmen op 1-2 kwam. FC Groningen slaagde er in de gelijkmaker te scoren maar twee minuten voor het einde trok  FC Emmen de winst naar zich toe middels een goal van Luciano Slagveer. In de extra tijd was reserve doelman Yannick Berends, die als veldspeler was ingezet, zelfs nog dichtbij de 2-4.
FC Emmen B1: Zinger; Streutker (77. Berends), Poelstra, Fokkens, Westebring, Van Bree, IJzerman (41. Warmolts), Hindriks (41. Heerkes), Slagveer, Bas (41. Slip), Beijering.

LTC D1-FC Emmen D1 0-13 (beker)
Het verschil in kwaliteit was in deze doordeweekse wedstrijd groot waardoor de technische leiding van de Emmenaren in de gelegenheid was om spelers op verschillende posities aan het werk te zien. De rust ging in met een 0-7 stand met goals van Sander Boer 2, Rik Graver 2, Tom Heerkes 1, Hamza Azarkan 1 en Nick de Vos 1. Na de pauze scoorden achtereenvolgens Fabian Greve, Sander van Dijk, Riemer Meinderts, Sadik Spijodic, Sander Boer en Nick de Vos.
FC Emmen D1: Schrik: Arends, Baas, Spaans, Spijodic (Van Dijk), Berens (Nijkamp), Meinderts, Boer (De Vos), Heerkes (Osasso), Graver(Greve), Azarkan.

FC Emmen D1-ACV D1 7-1 (oefen)
Een nuttige partij waarin het tempo soms iets aan de lage kant was. De wil om te winnen was echter duidelijk aanwezg. Rik Graver nam drie goals voor zijn rekening, de resterende treffers kwamen van Sander Boer, Joe Osasso, Sem Nijkamp en Hamza Azarkan.