Bekerverlies Emmen B1

Emmen B1 begon in Heerenveen niet al te sterk waardoor het in de zesde minuut met een tegengoal werd geconfronteerd. Daarna kreeg de formatie van trainer Tinus Doek wat meer grip op de wedstrijd wat in de 28ste minuut tot de gelijkmaker leidde. Martin de Roo knalde een vrije schop vanaf een meter of dertig ineens binnen: 1-1. Tot aan de pauze kende Emmen betrekkelijk weinig problemen.
Na de pauze gaf Emmen de thuisclub wat meer ruimte en dat werd de ploeg fataal. SC Heerenveen kwam op 2-1 via een strafschop na een overtreding van Danny Jaspers en de derde Friese treffer werd door Emmenaar Hidde Rog gescoord die zo onfortuinlijk was zijn eigen doelman te passeren: 3-1.
Komende zaterdag bekert Emmen verder met een uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Opstelling Emmen B1: Poelman; Gortz (Fuhler), Rog, De Roo, Boer; De Vries, De Almeida (Dekker), Van der Weide; Avcic (Pot), Jaspers (Zuidberg), Manuel (Dost).