Terug naar overzicht Terug

Assistent-trainers gezocht voor de jeugdopleiding!


De jeugdopleiding van FC Emmen is bloeiende! Momenteel zijn we gecertificeerd als Regionale Jeugdopleiding, en we hebben de ambitie om een Nationale Voetbalacademie te worden. Zo speelt FC Emmen onder 19 volgend seizoen in de 1ste divisie en de onder 17 in de Eredivisie.
Met een sterk fundament, dat begint met de voetbalschool onder 9, kunnen jeugdspelers al instromen in de onder 10. Daarnaast hebben we een O11, O12, O13, O14, O15, O17 & O19.

Assistent-trainer jeugdopleiding
Om onze teams professioneel te begeleiden zoeken we voor meerdere jeugdteams een assistent-trainer. Deze assistent-trainer is een ambitieuze trainer die een kijkje in de keuken wil nemen bij een professionele voetbalopleiding. De assistent-trainer is de rechterhand van de hoofdtrainer, assisteert hem (enkele malen) doordeweeks en op zaterdag bij de wedstrijd. Je bent in het bezit of gaat starten met de trainersopleiding UEFA C/TC3, hebt ambitie om door te groeien en je toont betrokkenheid en enthousiasme in en rondom jouw werkzaamheden.
Er staat geen financiële vergoeding tegenover deze functie. Wel krijg je een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal.
Stuur bij interesse een e-mail met daarin jouw motivatie en CV naar [email protected] onder vermelding van ‘vacature assistent-trainer’.