Terug naar overzicht Terug

Als VIP naar FC Emmen met ArboNed!


Samen met onze businesspartner ArboNed zijn wij op zoek naar mensen die het verdienen om als VIP naar een thuiswedstrijd van FC Emmen te gaan. We zoeken mensen die zich (belangeloos) inzetten voor de maatschappij of bijvoorbeeld aan mantelzorg doen. Maar ook mensen die een zware periode achter de rug hebben of tegemoet gaan. Of mensen die om een andere reden een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

ArboNed stelt vanaf de wedstrijd FC Emmen – FC Den Bosch op vrijdagavond 24 september kosteloos haar vier business-seats beschikbaar aan bovengenoemde mensen voor de rest van het voetbalseizoen. Elke thuiswedstrijd worden er twee keer twee mensen verrast.

Over ArboNed
Gezond Ondernemen. Daar staat ArboNed voor. Het kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken. In het kader van FC Emmen Naoberschap is vitaliteit ook een speerpunt van FC Emmen. Dankzij de samenwerking kan ArboNed nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten, een essentieel onderdeel voor een gezond en vitaal (werkend) leven.

Aanmelden
Ben jij of ken jij iemand die het verdient om als VIP in de watten gelegd te worden tijdens een thuiswedstrijd van FC Emmen? ArboNed maakt het graag mogelijk. Stuur je (persoonlijke) verhaal in via onderstaand formulier en wie weet ben jij of iemand die je hebt aangedragen een keer VIP tijdens een thuiswedstrijd van FC Emmen!