Terug naar overzicht Terug

Andre van der Aa supporterscoordinator


M.i.v. het seizoen 2014/2015 zal André van der Aa fungeren als supporterscoördinator van FC Emmen. Hij neemt hiermee het stokje over van Maykel Kampman, die stopt zodat hij zich volledig kan richten op zijn carrière als scheidsrechter, en wellicht in de toekomst op het hoogste niveau kan fluiten.


André van der Aa: “Als trouwe supporter ken ik veel mensen met het rood-witte FC Emmen gevoel, zowel medewerkers als supporters van onze mooie club. Ik ga me in deze functie inzetten om dat gevoel te versterken en zo een bijdrage te leveren aan het Wij zijn FC Emmen gevoel!”

Algemeen-directeur Wim Beekman: “Ik denk dat we met André de juiste persoon hebben binnengehaald voor deze functie. Als schakel tussen supporters en club ben je een bruggenbouwer. Wij kennen André goed als voormalig voorzitter van onze supportersvereniging, en hebben er vertrouwen in dat de goede band die we hebben met onze supporters door kan worden ontwikkeld, zodat alle partijen samen verder kunnen bouwen aan FC Emmen. André kan voortborduren op het goede werk van Maykel, wij zijn hem dankbaar voor zijn bijdrage van de afgelopen jaren, het is mooi dat hij de kans krijgt een gooi te doen naar een scheidsrechter carrière op het hoogste niveau, die kans moet hij niet laten liggen.”