Terug naar overzicht Terug

Andre Mulder stopt noodgedwongen einde seizoen


In juni 2014 is André Mulder gestart als assistent-trainer bij FC Emmen. Hoewel hij eigenlijk een soort “sabbatical” aan zichzelf en zijn gezin had beloofd, greep hij de kans om bij een betaald voetbal organisatie te werken met beide handen aan. Directeur Wim Beekman destijds: “André heeft veel zin om aan de klus te beginnen, maar geeft aan dat het een uitdaging wordt om dit te combineren met zijn winkel.”


FC Emmen was verheugd met Mulders toetreding tot de technische staf. Een ervaren trainer met roots in de regio is een toegevoegde waarde om de binding met de achterban te verhogen.

Helaas heeft André Mulder moeten vaststellen dat de combinatie assistent-trainer bij FC Emmen én een drukke winkel te veel tijd in beslag neemt. Hij heeft daarom aangegeven na dit seizoen te willen stoppen en weer als trainer in het amateurvoetbal aan de slag te gaan. Hij geeft dit, zoals van hem gewend, vroegtijdig aan om gesprekken met belangstellende clubs in alle openheid te kunnen voeren.

FC Emmen betreurt deze stap, had graag verder gewild met André Mulder en heeft veel waardering voor zijn inzet en bijdrage aan het lopende seizoen. We wensen hem dan ook veel succes met het vinden van een nieuwe club.