Alleen winst voor FC Emmen C1

Ajax A2-FC Emmen A1 3-2
Tot enkele minuten voor het einde leek het er op dat FC Emmen de 2-1 voorsprong mee naar huis zou nemen. In de voorlaatste minuut en in de extra tijd werd de mogelijke winst echter volledig uit handen gegeven. Ajax had de betere start en kwam na een minuut of tien aan de leiding. FC Emmen herstelde zich echter keurig en was gelijkwaardig aan de Amsterdammers. In de tweede minuut van de tweede helft werd het zelfs gelijk toen een vrije trap van Janko Dekker via het bovenbeen van Rene Wolbers in het doel verdween. Vijf minuten later stond Dekker opnieuw met een vrije trap aan de basis van een Emmer doelpunt. De Ajax sluitpost verwerkte de inzet onvoldoende en Jeffrey Visser maakte het af: 1-2. FC Emmen had de zaken goed op een rij staan en ook in de slotfase toen Ajax alles of niets speelde leek er aanvankelijk weinig aan de hand. Tot de 89e en derde minuut van de extra tijd toen de thuisploeg twee keer toesloeg.
FC Emmen A1: IJzerman; De Vries, Wolbers, Dekker, Siekman, Moolhuizen (80. Schijff), Schonewille, Beeksma, Visser (70. Manuel), Fidom, Wakker.

FC Emmen B1-Go Ahead Eagles B1 0-2
Er zat weinig krachtsverschil tussen deze twee ploegen maar toch was de einduitslag precies het zelfde als in de afgelopen twee seizoenen: namelijk 0-2. In de eerste helft kreeg FC Emmen wat meer kansjes dan de Deventenaren hoewel daar niet echt opgelegde mogelijkheden bij waren. In de tweede helft gingen de Emmenaren achterin foutjes maken en dat bleek uiteindelijk kostbaar. Al in de derde minuut moest aanvoerder Lars van der Berg na slecht uitlopen van zijn doelman op de doellijn redding brengen. Zo’n tien minuten voor het einde leidde een verdedigingsfout de 0-1 in. Drie minuten voor het einde sloeg Tim Leyte met een vrije trap ineens voor de tweede maal toe: 0-2. FC Emmen probeerde daar tussen door wel de bakens te verzetten maar was in het strafschopgebied niet effectief.
FC Emmen B1: Koops; Hoff, Van der Ham, Van der Berg, Dos Reis, Kazantzis, Kuilder, Caria, Van der Graaf (48. Bal), Rog, Ten Voorde.

Gianluca Caria komt op deze manier niet in balbezit

Jessie van der Graaf in een luchtoorlog verwikkeld.

Een goede redding van Pascual Koops.

Een alles of niets offensief van FC Emmen B1 levert niets op.

FC Emmen C1-Flevo Boys C1 12-0

Van nummer drie Flevo Boys werd wat meer weerstand verwacht dan uiteindelijk het geval was. Een vooral in het eerste half uur sterk spelend FC Emmen C1 heerste op alle fronten en leidde bij rust reeds met 7-0. De doelpuntenmakers waren in volgorde van opkomst:Jurgen Locadia, Kai Schra, Locadia, Wouter Beijering, Locadia, Beijering en Michael Chacon. Na de pauze haalden de vele wissels het niveau naar beneden maar toch was FC Emmen nog vijf keer succesvol via Luciano Slagveer (8-0 en 9-0), Chacon en Jurgen Locadia met de laatste twee goals. Bijzonderheid: wegens blessures van de vaste keepers verdedigde in de eerste helft Luciano Slagveer het doel en werd in de tweede helft afgelost door Jens Jurn Streutker.
FC Emmen C1: Slagveer/Streutker): Streutker, Poelstra, Warmolts, Westebring (45. Jonkers), Van Bree (40. Hindriks), Chacon, Heerkes (36. Elperman), Schra (50. Ypenburg), Locadia, Beijering (36. Stollenga).

Kai Schra (links in het lelijke blauw) ziet zijn voorzet in het doel verdwijnen.

Wouter Beijering (links) op weg naar de 3-0.

Luciano Slagveer: een eenzame keeper in de mist.

Cambuur Leeuwarden D1-FC Emmen D1 2-1
Een toch wat teleurstellend resultaat voor de Emmenaren die niet hun mogelijke niveau haalden. Cambuur zat feller op de bal en mocht uiteindelijk verdiend de winst claimen. Na de openingtreffer in de tiende minuut maakte Pascal Huser op aangeven van Boris Rasevic vier minuten later gelijk. Die stand bleef tot aan de 59e minuut staan maar toen scoorden de Friezen de winnende treffer.
FC Emmen D1: Kortman: Rijkens, Room (15. Arends), Westebring, Buitenhuis (31. ’t Hart), De Vos (31. Meinderts), Wessels, Rasevic, Huser, Meijer (31. Schuldink).