Terug naar overzicht Terug

Activiteiten rondom FC Emmen – Excelsior


We maken er morgen rondom de thuiswedstrijd tegen Excelsior óók weer een groot feest van. Met z’n allen gaan we vieren dat het stadion eindelijk weer helemaal vol mag, samen terug! En dat doen we in het thema ‘Oktoberfest’. Laten we al op tijd zorgen voor een geweldige sfeer op het gezellige #HIERKOMIKWEG-plein dat vanaf 16.45 uur geopend is!

DJ Roy
Het feest, inclusief muziek, start om 16.45 uur en vanaf 17.30 uur zal Emmenaar DJ Roy de muziek verzorgen en er een groot feest van maken! In de rust van de wedstrijd en na het laatste fluitsignaal draait DJ Roy tijdens het oktoberfest in het supportershome onder de oosttribune.

Kratje trap voor jong en oud
Lukt het jou om de krat van de lat te schieten? Dan win je als kind een leuke prijs van SIBI en als volwassene een prijs aan de bar 😉

De activiteiten van SIBI voor onze jongste supporters
Voor de jongere supporters staan het FC Emmen-springkussen, het FC Emmen-voetbaldoel en een pannaveldje ook op het plein. En natuurlijk zal onze mascotte SIBI ook aanwezig zijn! Kom op tijd, want SIBI heeft leuke cadeautjes voor onze jongste supporters!

Rocket League
Daarnaast kun je op het #HIERKOMIKWEG-plein ook Rocket League spelen! Onze Esporter Joey de Vroet is er zaterdag vanaf 18.00 uur. Daag hem uit en ontvang tips van onze eigen esporter!

Tickets
Kortom, dat wil je allemaal niet missen. De allerlaatste tickets zijn nog beschikbaar via www.fcemmen.nl/tickets, scoor snel jouw tickets en zorg dat je d’r bij bent!