Terug naar overzicht Terug

Actie voor seizoenkaarthouders


FC Emmen speelt dit seizoen nog minimaal twee thuiswedstrijden in De JENS Vesting en op basis van de goede prestaties die tot nu toe geleverd zijn, heeft de ploeg het felbegeerde toetje ter afsluiting van het seizoen binnen handbereik. Daarom willen we onze mannen het laatste zetje geven richting de Jupiler Play-Offs, zodat voor het tweede achtereenvolgende seizoen kan worden meegestreden om promotie. Bovendien willen we u als seizoenkaarthouder bedanken voor de geleverde support tot dusver, en komen daarom speciaal voor alle seizoenkaarthouders (met een vaste plaats in de tribunevakken 10 t/m 30) met het volgende gebaar:


Op maandag 11 april 2016 speelt FC Emmen om 20.00 uur thuis de topper tegen FC Eindhoven. Voor deze wedstrijd willen wij u in de gelegenheid stellen om iemand mee te nemen naar deze wedstrijd. Op vertoon van uw seizoenkaart kunt u tot maandag 11 april 2016 12.00 uur een extra toegangskaart voor FC Emmen – FC Eindhoven ophalen bij de infobalie van FC Emmen. De infobalie is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en zal speciaal voor u op vrijdag 8 april zelfs tot 18.00 uur geopend zijn.

Vanaf nu zullen wij onze seizoenkaarthouders veel vaker per e-mail gaan benaderen om u op de hoogte te stellen van alle exclusieve seizoenkaartvoordelen en uiteraard willen we alle nieuwtjes bij de club als eerste met u delen. Om gebruik te kunnen maken van bovenstaand gebaar vragen wij daarom uw e-mailadres én het e-mailadres van degene die u meeneemt naar FC Emmen – FC Eindhoven door te geven wanneer u uw gratis kaart komt ophalen. Als u geen gebruik wilt maken van uw exclusieve uitnodiging, maar wel in de toekomst e-mail van de club wilt ontvangen, mag uw e-mailadres ook mailen naar [email protected]. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn ontvangt u de brief voor het verlengen van uw seizoenkaart dit jaar ook via de mail*.

* Mocht u niet de beschikking hebben over een e-mailadres dan kunt u dit aangeven bij de infobalie zodat u de brief voor het verlengen op de voor u vertrouwde wijze per post ontvangt.