A-jeugd sluit voorbereiding af met zege op ACV A1

FC Emmen A1 had in het een klasse hoger spelende ACV een pittige tegenstander maar nam toch vlak voor de rust een 0-1 voorsprong via een door Dave Padding benutte strafschop. Een kwartier na de rust ging Bernardo Veenvliet in de fout waarvan de Asser formatie profiteerde met het scoren van de gelijkmaker. Bij FC Emmen speelde met Derian Reinders een proefspeler mee. Het aanvallende talent van de tweedeklasser Kloosterhaar speelde een sterke tweede helft en maakte een kwartier voor het einde de winnende treffer. Trainer Claus Boekweg toonde zich tevreden over de verrichtingen in de voorbereiding. ,,We hebben tegen sterke tegenstanders gespeeld en daar tegen goed gepresteerd. Nu gaat het zaterdag weer om het echte werk, ik ben benieuwd hoe we dan staan.”
FC Emmen A1: Schrik; Baardink (46. Berens), Kampman, Baas, Bangura (46. Veenvliet), Boekholt, Ndayisaba (46. Yuksel), Gall, Padding, Mulder (46. Wolters), Reinders (80. Kikkert).