Terug naar overzicht Terug

Zaterdag vijf thuisduels jeugdploegen


Er staat voor de jeugdopleiding weer een druk programma te wachten. Er zijn zaterdag maar liefst vijf thuiswedstrijden voor de Emmer jeugdploegen. 

FC Emmen O18 neemt het zaterdag op De Oude Meerdijk op tegen Hollandia O18. De ploeg van trainer Wietse de Blois verloor vorig weekend van directe concurrent AFC O18, waardoor het promotie naar Divisie 3 niet meer in eigen hand heeft. Maar met nog zes wedstrijden te gaan is er nog van alles mogelijk. Om te beginnen zaterdag tegen Hollandia O18. Eerder dit seizoen wonnen de Emmenaren de uitwedstrijd in Hoorn met maar liefst 1-10. De wedstrijd begint om 14.30 uur en is te bezoeken via de ingang bij het uitvak.

FC Emmen O16 reist zaterdag af naar het zuiden voor de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven O16. Na de nederlaag van afgelopen weekend tegen Alphense Boys O16 gaat het team van trainer Albert-Jan Oosten weer op zoek naar drie punten. Bij een zege komt FC Emmen O16 op gelijke hoogte met de tegenstander, die momenteel op plek vier staat. De wedstrijd in Eindhoven begint om 13.45 uur.

Voor nummer twee FC Emmen O15 staat er zaterdag een kraker op het programma. De ploeg van trainer Robin Poeste krijgt namelijk de koploper op bezoek, Hoofddorp O15. Het verschil voorafgaand aan de wedstrijd is drie punten, maar Hoofddorp heeft nog wel een veel beter doelsaldo. Alleen de nummer één promoveert over zes wedstrijden naar Divisie 3. De aftrap bij vv Emmen is zaterdag om 13.30 uur.

FC Emmen O14 staat derde in Divisie 2 en ontvangt zaterdag de nummer twee sc Heerenveen O14. De ploeg van trainers Theo Gennissen en Brian Zweers is in de competitie al vijf wedstrijden ongeslagen maar verloor onlangs wel in het bekertoernooi van ADO Den Haag O14. Eerder dit seizoen eindigde de uitwedstrijd in Friesland in een doelpuntloos gelijkspel. De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld bij vv Emmen en begint om 10.30 uur.

Ook FC Emmen O13 speelt zaterdag een thuiswedstrijd bij vv Emmen. Het team van trainer Jordan Poeste neemt het op tegen FC Twente/Heracles Almelo O13. FC Emmen O13 kent een wisselvallig seizoen. Vorige week werd er nog met 2-2 gelijk gespeeld tegen FC Groningen O13. Zaterdag om 10.30 uur krijgt de ploeg een nieuwe kans op een overwinning. 

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 spelen in de Landelijke Twin Games. FC Emmen O12 gaat op bezoek bij De Graafschap O12, terwijl FC Emmen O11 het thuis opneemt tegen ADO Den Haag O11. Deze wedstrijd wordt gespeeld bij vv DVC’59 in Nieuw Dordrecht en begint om 12.00 uur.

De uitwedstrijd van FC Emmen O21 tegen SC Heerenveen O21 is uitgesteld naar dinsdag 7 november, aanvang 18.30 uur in Heerenveen.