Terug naar overzicht Terug

WK Para-Cycling op de Meerdijk


Van 11 tot en met 15 september 2019 vinden de Wereldkampioenschappen Para-Cycling plaats in Emmen. Van 11 tot en met 13 september vinden de wedstrijden plaats rondom het centrum van Emmen en in het weekend van 14 en 15 september op de Meerdijk. Aangezien de wedstrijden rondom de Meerdijk en de Rondweg verreden worden, is er een aantal omleidingen en afsluitingen.


Klik hier voor een overzicht van alle omleidingen en afsluitingen.

Uiteraard gaan de sportwedstrijden van de jeugd van FC Emmen gewoon door.

Parkeren

Parkeerplaats P1B en Parkeerplaats P2 zijn geopend voor bezoekers. De overige parkeerterreinen zijn in het weekend niet bereikbaar. Bezoekers die met de auto naar de FC Emmen willen komen, kunnen parkeren op het grote grasveld naast het Carmel College of op het grasveld tegenover het nieuwe zwembad. Let op: de parkeerplaatsen zijn alleen toegankelijk via de Meerdijk en niet via de Stadionweg.

WK Para-Cycling side-events

Op 14 en 15 september staat het Beweegplein op de Meerdijk, met gratis sportclinics, waaronder bossaball: een combinatie van voetbal, turnen en volleybal op een opblaasbaar veld met trampolines! Kom op zaterdag 14 september op de fiets naar de Meerdijk voor het Festival Op Fietse! Vanaf 13:00 uur maken Jannes, Bouke en Chris de Roo er op de Meerdijk een gezellig Hollands WK-feest van. Entree voor het Festival op Fietse is gratis evenals de gratis sportclinics en het springkussen. Festival Op Fietse begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur.