Winst voor C- en D-jeugd

FC Emmen B1-BV Veendam B1 afgelast
Een wat leek premature afgelasting want op het moment dat er gespeeld had moeten worden lag het veld er prima bij terwijl op alle andere velden van Emmen AV wel werd gespeeld.

FC Emmen C1-Be Quick 1887 C1 4-1
Het was niet een van de betere wedstrijden van FC Emmen C1 maar voldoende voor de winst. Goed voetbal was ook moeilijk op het winderige terrein. Nadat in de eerste helft een paar kansen om zeep werden geholpen scoorde Luciano Slagveer op slag van rust de 1-0 op aangeven van Menno Heekes die een paar tellen later nog met een kopbal de paal raakte. Vijf minuten na rust scoorde Luciano Slagveer opnieuw voor FC Emmen na een assist van Jurgen Locadia. Gianluca Caria nam de 3-0 en 4-0 voor zjn rekening waarvan de eerste uit een strafschop was. De Groningers slaagden er kort voor tijd in om de eretreffer te scoren.
FC Emmen C1: Berends: Van Bree (50. Mensinga), Fokkens (45. Westebring), Hoff, Stollenga, Heerkes, Locadia (40. Koenders), Bos, Slagveer, Caria, Beijering (50. Hindriks).

FC Emmen D1-GVAV Rapiditas D2 6-0
Een bekerwedstrijd waarin FC Emmen D1 maar moeilijk kon overtuigen. Twee van de zes goals werden ook nog door een tegenstander in eigen doel gescoord. Pascal Huser en Boris Rasevic zorgden in de 3e en 5e minuut voor een snelle 2-0 voorsprong. De 3-0 voor rust en 4-0 na de thee waren treffers in eigen doel. In de slotfase verhoogden Boris Rasevic en Julian Mol nog tot 6-0. In de volgende ronde heeft FC Emmen een uitwedstrijd tegen ONS Sneek D1 geloot.
FC Emmen D1: Bos; Mol, Rijkens, Jonkers, Strating, Rasevic, Bouws, Wessels, Huser, Ypenburg, Meijer. Wissels: Room, Wouter Schuldink, Westebring, De Jong en Rob Schuldink.