Winst op FC Twente in oefenduel

In een besloten oefenwedstrijd op het bloedhete trainingscomplex van FC Twente hebben we met 0-1 gewonnen van FC Twente. Jari Vlak zorgde na twintig minuten met een rake strafschop na een overtreding op de diepgaande Joey Konings voor de enige treffer, in een wedstrijd waarin het spel op en neer golfde.

Na rust moest Eric Oelschlägel nog redding brengen op een inzet van Mitchell van Bergen, daarmee voorkwam hij de 1-1. Aan de andere kant was Dennis Vos dichtbij de 0-2, maar hij kon een steekpass van Ben Scholte niet tot doelpunt promoveren.

Later volgt nog een samenvatting van de wedstrijd.

Basisopstelling: Hoekstra; Burnet, Heylen, Dirksen, Hardeveld; Vlak, Smeets; Ubbink, El Messaoudi, Konings; Parzyszek.

Ingevallen wissels: Oelschlägel, Kieftenbeld, Bernadou, Landu, Funke, Vos, De Lannoy, Huijzer, Scholte, Brouwer, Younan.