Winst B-jeugd, D's verliezen in Groningen

IJsselmeervogels B1-FC Emmen B1 1-5
Geen al te moeilijke opgave voor de Emmenaren tegen hekkensluiter IJsselmeervogels dat voornamelijk opviel door de forse portie fysieke kracht dat het in de wedstrijd gooide. Het leverde blessures op voor Jisry Hoff en Herman Hindriks die volkomen dizzy het einde niet kon meemaken. In de eerste helft  opende Menno Heerkes in de 19e minuut de score. Simon IJzerman, die kort daar voor was ingevallen voor de geblesseerde Jisry Hoff, maakte in de 28e minuut de 0-2 en Dilan van Bree bepaalde tien minuten later de ruststand op 0-3. Jens Jurn Streutker zette FC Emmen na terug leggen van Luciano Slagveer op een veilige 0-4 marge en na ruim een uur spelen op het Spakenburger kunstgras maakte Roan Poelstra er 0-5 van waarna de thuisclub nog kon tegenscoren.
FC Emmen B1: Berends; Hoff (25. IJzerman), Poelstra, Westebring, Stollenga, Van Bree (52. Hindriks), Elpermann (52. Warmolts), Heerkes, Slagveer, Streutker, Slip (50. Bas).

FC Groningen D1-FC Emmen D1 5-0
De jeugdige Emmenaren konden het FC Groningen niet al te lastig maken maar aan strijdlust ontbrak het de ploeg zeker niet. Het kwaliteitsverschil was echter simpelweg te groot. Toch kwamen de Groningers wat fortuinlijk op voorsprong. Vlak voor rust scoorde de Groninger Roland Baas de 1-0 maar de bal was de doellijn niet gepasseerd. Dezelfde speler mocht kort daarop ook de 2-0 maken maar nam toen de bal met de hand mee. FC Emmen verweerde zich in deze fase dapper maar de Groninger doelman had toch een gemakkelijke dag. Na rust liepen de Groningers via Youri Schuur, Jim de Leeuw en Gijs Jaspers naar de 5-0 eindstand uit.
FC Emmen D1: Koers: Arends (Spaans), Graver, Spijodic, Van Dijk (Baas), Leon Berens, Heerkes, Osasso (Azarkan), Boer (Meinderts), Bjorn Berends.