Terug naar overzicht Terug

Welkom terug, Stephen Warmolts!


Geboren Emmenaar Stephen Warmolts (24) komt terug naar FC Emmen. De centrale verdediger komt transfervrij over van Helmond Sport en heeft een contract voor één seizoen (met optie voor nog een jaar) getekend.


Warmolts speelde in de jeugd voor onder andere VV Sleen, VV Emmen en FC Emmen, voordat hij in 2009 bij SC Heerenveen kwam. De laatste drie seizoenen speelde hij voor Helmond Sport, waarvan het eerste jaar op huurbasis. Als vaste basiskracht kwam hij 98 keer in actie in de Eerste Divisie, vaak als aanvoerder.

“Stephen is een jongen uit de regio, een verdediger die het spel goed leest. Bij Helmond Sport heeft hij bewezen dat hij een ploeg kan neerzetten. Hij is een welkome versterking voor FC Emmen en het was natuurlijk een buitenkans om hem transfervrij over te kunnen nemen,” aldus directeur Ben Haverkort.

Warmolts is blij terug te zijn op het oude nest: “Toen ik in contact kwam met FC Emmen was er meteen weer een klik. De mensen zijn nog altijd even vriendelijk en voor mij persoonlijk is het ook leuk terug te zijn in Zuidoost-Drenthe. Ik hoop dat ik de club kan helpen om ook volgend seizoen eredivisievoetbal in Drenthe te spelen.”

Bekijk hier de presentatie op FC Emmen TV:

stephen warmolts ben haverkort fc emmen