Weekend jeugd: Prima start Onder 18

FC Emmen onder 18 heeft de eerste wedstrijd winnend afgesloten. Tegen Zeeburgia onder 18 werd met 4-1 gewonnen. Onder 16 verloor in eigen huis nipt van FC Groningen onder 16. Onder 14 wist in Almere met 0-2 te winnen tegen de leeftijdsgenoten van Almere City, terwijl onder 13 thuis een 2-2 gelijkspel wist te behalen tegen Alphense Boys onder 13.

FC Emmen onder 18 won in De Oude Meerdijk met 4-1 van Zeeburgia onder 18. Zo zag het er nu een half uur spelen nog niet uit. De gasten uit Amsterdam kwamen op een 0-1 voorsprong uit een strafschop, en hadden een levensgrote kans op 0-2. In de tegenaanval wist Joey Roufs de Emmenaren op gelijke hoogte te zetten, waarna Tim Lemmen nog voor rust de 2-1 maakte.
Na rust liep Emmen uit naar een regelmatige 4-1 overwinning. Mike van Ekeren tekende voor de derde treffer, waarna Tim Lemmen zijn middag bekroonde met een harde uithaal die de vierde Emmense treffer betekende.

FC Emmen onder 16 wist in eigen huis de kraker tegen FC Groningen onder 16 niet te winnen. Na een ruim kwartier kwamen de Groningers op 0-1. Mats Kartoidjojo zette Emmen nog voor rust op een terechte 1-1, al ging het na rust helemaal fout. Een rode kaart voor Jesper Mosselaar gooide namelijk roet in het eten. Met een man minder wist FC Groningen de daaropvolgende strafschop te scoren en besliste men zeven minuten voor het einde het duel. Joël Paulina scoorde in blessuretijd nog de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij.

FC Emmen onder 14 is de competitie perfect begonnen. In Almere won de ploeg van Matthias Maurer met 0-2 door doelpunten van Kaj Drenth en Daan Lambers. Beide doelpunten werden over de twee helften verdeeld.

FC Emmen onder 13 startte de competitie met een gelijkspel tegen Alphense Boys onder 13.  In een gelijkopgaand duel kwamen de gasten in de eerste helft al vroeg op een voorsprong. Luan Conen wist in de 22ste minuut de stand weer gelijk te trekken. In de tweede helft pakte Alphense Boys al na twee minuten opnieuw de voorsprong. Tien minuten voor het einde trok Zen Schimmelpenning de stand weer gelijk en die 2-2 bleek tevens ook de eindstand.

FC Emmen onder 12, onder 11 en onder 10 speelden allen de eerste competitiewedstrijd in de landelijke Twin Games competitie. De onder 11 speelde op het gras van SC Angelslo een mooi duel tegen AZ onder 11, onder 12 ging op bezoek bij FC Groningen onder 12 en onder 10 speelde op het veld van Be Quick’28 tegen PEC Zwolle onder 10. In deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.