Terug naar overzicht Terug

Vv Sweel plaatst zich voor halve finale Drents Verbond Shoot Out Bokaal


Op zaterdag 7 maart stond de laatste kwartfinale op het programma van het Drents Verbond Shoot Out Bokaal. In de rust van FC Emmen – VVV Venlo was het de beurt aan de onder 11 teams van VV Raptim, vv De Weide en vv Sweel. Alle teams hadden vijf spelers die een shoot out mochten nemen op een jeugdkeeper van FC Emmen. Het team met de meeste goals zou zich kwalificeren voor de halve finale. 


Voor de wedstrijd verzamelden de spelers zich voor de instructies om het middencirkel doek te dragen. Deze mochten ze namelijk dragen bij de spelersopkomst. Vlak voor rust verzamelden de teams zich voor een korte spelregel uitleg. 

De strijd werd gestreden tussen vv De Weide en vv Sweel, toch leek Raptim terug te komen. Na een aantal goede redding van de keeper was het uiteindelijk vv Sweel die als winnaar uit de bus kwam. 

Met de winst van vv Sweel zijn alle teams voor de tweede halve finale bekend van het Drents Verbond Shoot Out Bokaal. Deze halve finale zal gespeeld worden door de volgende teams: DZOH, vv Drenthina en vv Sweel.