Terug naar overzicht Terug

Vv Drenthina verslaat VV Rolderboys in de Drents Verbond Shoot Out Bokaal


Op zaterdag 22 februari stond er weer een ronde van het Drents Verbond Shoot Out Bokaal op het programma. In de rust van FC Emmen – Willem II was het de beurt aan de onder 11 van vv Drenthina en VV Rolderboys. Beide teams hadden vijf spelers geselecteerd die een shoot out mochten nemen op een jeugdkeeper van FC Emmen. Omdat er in deze ronde twee teams waren in plaats van drie, had elke speler twee beurten in plaats van één. Het team met de meeste goals zou zich plaatsen voor de volgende ronde. 


Voor de wedstrijd kregen de teams instructies om het middencirkel doek te dragen. Deze mochten de spelers namelijk dragen bij de spelersopkomst. Vlak voor rust verzamelden de teams zich voor een korte spelregeluitleg. 

Het was wederom een spannende ronde in de Shoot Out Bokaal. Na vijf beurten van ieder team stond het 2-2. Uiteindelijk was het vv Drenthina die het verschil wist te maken. Zij wonnen namelijk met 4-3. Hierdoor plaatst Drenthina zich voor de halve finale van het Drents Verbond Shoot Out Bokaal, die in de rust van FC Emmen – RKC Waalwijk gespeeld wordt.