Terug naar overzicht Terug

VV Beilen plaatst zich voor halve finale Drents Verbond Shoot Out Bokaal


Op zondag 19 december stond er weer een ronde van de Drents Verbond Shoot Out Bokaal op het programma. In de rust van FC Emmen – Heracles Almelo was het de beurt aan de onder 11 teams van HZVV, VV Beilen en Achilles 1894. Alle teams hadden vijf spelers bij zich die een shoot out mochten nemen op een jeugdkeeper van FC Emmen onder 14. Het team met de meeste goals zou zich kwalificeren voor de halve finale van het Drents Verbond Shoot Out bokaal. Alle spelers meldde zich ruim op tijd voor de wedstrijd. Voor de wedstrijd kregen zij instructies om het middencirkel doek te dragen, die ze tijdens de spelersopkomst moesten dragen. Vlak voor rust verzamelden de teams zich voor een korte spelregel uitleg.


Na een spannende reeks waarin het gelijk op ging moest HZVV helaas afhaken. Na vijf pogingen van elk team stonden VV Beilen en Achilles 1894 op gelijke hoogte. HZVV had een doelpunt minder, waardoor VV Beilen en Achilles 1894 moest uitvechten volgens het principe sudden death wie zich zou plaatsen voor de volgende ronde. In deze strijd kwam VV Beilen als winnaar uit de bus. 

Met de winst van VV Beilen zijn alle teams voor de eerste halve finale bekend van het Drents Verbond Shoot Out Bokaal. De halve finale zal gespeeld worden door de volgende teams: VV Emmen, EHS’85 en VV Beilen.