Terug naar overzicht Terug

Vrijdag 16 december laatste werkdag Ronald Lubbers


 

Emmen, 7 december 2005


 

 

Geachte collega’s, sponsors, vrijwilligers, supporters en overig belanghebbenden,

 

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de (indirecte) samenwerking met mij en die daarmee een bijdrage heeft geleverd aan het in stand houden van Betaald Voetbal in Emmen en voor het nieuwe gezonde FC Emmen.

Mijn tijd als eindverantwoordelijke van FC Emmen zit er bijna op!

 

Ik ben begonnen eind 2003 als commissaris van de toenmalige RvC i.o.. En na de beruchte raadsvergaderingen van mei 2004, ben ik als voorzitter en algemeen directeur van Stichting Betaald Voetbal Emmen in dienst getreden. Vanaf 1 juli 2005 was mijn functie bestuurder/algemeen directeur van zowel FC Emmen BV als Stadionbedrijf Emmen BV. Henk Eising wordt mijn opvolger als algemeen directeur van FC Emmen en voor de minder arbeidsintensieve werkzaamheden voor het stadionbedrijf wordt nog gezocht naar een opvolger.

 

De gezonde basis staat, en het is nu tijd om de bestaande situatie uit te bouwen. Mijn sterke punten liggen meer op het strategische en financiële vlak dan op het organisatorische managementvlak.

Henk Eising heeft commercieel sinds augustus 2004 al een forse bijdrage geleverd aan het nieuwe FC Emmen. Daarnaast heeft hij zakelijk zijn sporen verdiend en is een groot organisator. Mede daarom is Henk een goede opvolger.

 

Vrijdag 16 december a.s. zal mijn laatste werkdag, als algemeen directeur van FC Emmen, zijn.

Vanzelfsprekend zal ik als supporter en als sponsor bij FC Emmen betrokken blijven.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Ronald Lubbers

Algemeen directeur a.i.