Terug naar overzicht Terug

Voorbeschouwing jeugdploegen


FC Emmen O21 speelt zaterdagmiddag op De Oude Meerdijk de thuiswedstrijd tegen Vitesse O21. De ploeg van trainer Theo ten Caat verloor in Divisie 2 nog maar één keer en staat na vijf wedstrijden op de derde plaats. Tegenstander Vitesse O21, dat getraind wordt door oud-prof Nicky Hofs, staat met één puntje minder op plek 5. De Arnhemmers verloren midweeks nog op eigen veld met 1-2 van SC Heerenveen O21. De aftrap is zaterdag om 14.30 uur. Publiek is welkom via de ingang bij het uitvak.

FC Emmen O18 blijft maar winnen en staat na vijf wedstrijden bovenaan in Divisie 4. Zaterdag speelt de formatie van trainer Wietse de Blois een uitwedstrijd tegen nummer twee Telstar O18. Het verschil is 2 punten. Bij een overwinning in IJmuiden doen de Emmenaren dus goede zaken richting promotie naar Divisie 3, wat het doel is (in de winterstop promoveert de nummer 1). De wedstrijd in Noord-Holland begint om 12.00 uur.

FC Emmen O16 ontvangt zaterdag het nog puntloze VVV-Venlo O16. Het team van trainer Albert-Jan van Oosten heeft twee nederlagen achter de rug en is zaterdag gebrand op een goed resultaat. De wedstrijd wordt gespeeld bij vv Emmen en start om 13.00 uur.

Nummer 2 FC Emmen O15 gaat zaterdag op bezoek bij nummer 3 Buitenveldert O15. De club speelt zijn thuiswedstrijden op de Amsterdamse Zuidas, waar de voetbalvelden omringd zijn door hoge gebouwen. Weet de ploeg van trainer Robin Poeste drie punten mee te nemen naar Emmen? De aftrap in de hoofdstad is om 12.00 uur.

FC Emmen O14 speelt zaterdag op voorhand een lastige uitwedstrijd. De ploeg van trainers Brian Zweers en Theo Gennissen speelde zelf in het prille seizoen al drie keer gelijk en gaat nu op bezoek bij koploper De Graafschap O14, dat alleen in de eerste speelronde niet wist te winnen. De wedstrijd in Doetinchem begint om 12.30 uur.

FC Emmen O13 speelt zaterdag ook een uitwedstrijd tegen de koploper. Het team van trainer Jordan Poeste gaat namelijk op bezoek bij NEC O13. FC Emmen O13 kent een lastig seizoen met twee overwinningen en drie nederlagen. De aftrap in Nijmegen is zaterdag om 12.00 uur.

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 komen na een vrij weekend weer in actie. Onder 12 oefent in Harskamp tegen NAC O12, terwijl FC Emmen O11 voor de Landelijke Twingames zaterdag afreist naar De Toekomst voor het treffen met Ajax O11.