Terug naar overzicht Terug

Vier beloften naar eerste selectie


Van het kwartet zijn Steven de Blok en Wesley Wakker aanvallers, Tim Siekman linkerverdediger en Pieter IJzerman doelman. Deze spelers kunnen tevens gebruik maken van de faciliteiten die de voetbalacademie sc Heerenveen/FC Emmen heeft te bieden zoals bijvoorbeeld op studiegebied.
Uit het huidige FC Emmen A1 gaan vier spelers over naar de voetbalacademie. Centrale verdediger Frank Schijff gaat naar het nieuwe beloftenteam terwijl Lars van den Berg, Mike Koenders en Gianluca Caria bij de A-juniorenselectie worden gevoegd. Voor Gianluca Caria geldt daarbij het voorbehoud dat hij fit moet zijn want hij heeft het gehele seizoen geblesseerd aan zich voorbij moeten laten gaan.
De B-juniorenselectie van de voetbalacademie telt acht huidige Emmenaren. Uit FC Emmen B1 gaan over Ferry Stollenga, Menno Heerkes, Luciano Slagveer, Jens Jurn Streutker, Roan Poelstra en Wouter Beijering. Voor laatstgenoemde, die in het begin van de competitie geblesseerd raakte, geldt het zelfde als voor Gianluca Caria. Verder gaan uit FC Emmen C1 Stephen Warmolts en Kai Schraa over naar sc Heerenveen/FC Emmen B1.