Terug naar overzicht Terug

Via Schoenenreus naar de Jupiler League


Door middel van de actie met Schoenenreus wordt aan voetballiefhebbers de mogelijkheid geboden om gratis een wedstrijd te bezoeken. Bij besteding van €25,- krijgen klanten bij Schoenenreus gratis toegang tot een wedstrijd naar keuze in de Jupiler League. In totaal worden er ruim 200.000 kaarten weggegeven. De samenwerking met de Jupiler League is voor Schoenenreus een logische keuze gezien het familiaire en sportieve karakter van beide partijen. Daarnaast heeft Schoenenreus recent haar sportcollectie uitgebreid met meer sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires van diverse bekende merken.

Met 18 zeer toegankelijke stadions is de Jupiler League de op één na grootste sportcompetitie van Nederland. En met ruim 1,2 miljoen bezoekers in de stadions per seizoen heeft de Jupiler League een enorme impact op landelijk, regionaal en lokaal niveau. De Jupiler League kenmerkt zich vooral vanwege de vele doelpunten, de ambitieuze talenten en het leuke aanvallende voetbal. Op vrijdag 10 augustus is het nieuwe Jupiler League seizoen van start gegaan. 


De actie loopt van 13 augustus tot en met 2 september 2012 bij Schoenenreus. Kijk voor meer informatie, de deelnemende 18 voetbalclubs en/of de actievoorwaarden op www.jupilerleague.nl/schoenenreus.