Verlies in oefenwedstrijd tegen SV Rödinghausen

In een oefenwedstrijd van tweemaal zestig minuten heeft FC Emmen vanmiddag met 0-2 verloren van SV Rödinghausen.

SV Rödinghausen maakte al na een paar minuten de openingstreffer. Een voorzet vanaf de zijkant werd tegendraads binnengekopt. FC Emmen ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en kwam met Parzyszek tot een aantal kansen, waarin niet gescoord werd. De wedstrijd ging daarna gelijk op, maar na een handvol gemiste mogelijkheden over en weer scoorde de Duitse ploeg in de negentigste minuut de 0-2. In het laatste kwart van de wedstrijd kwamen er geen doelpunten meer. Bij FC Emmen speelde proefspeler Robyn Esajas het laatste uur mee.

Opstelling FC Emmen eerste helft: Hoekstra; Schouten, Te Wierik, Burnet; Kieftenbeld, Buffonge; Brouwer, Scholte, Van Hoeven; Parzyszek.

Opstelling FC Emmen tweede helft: Oelschlägel; Hammouti, Heylen, Vos, Hardeveld; Bernadou, Smeets; Konings, Ubbink, Esajas; Pouwels.