Terug naar overzicht Terug

Verleng nu je seizoenkaart!


De seizoenkaartverlenging is gestart! Vanaf dinsdag 2 juni tot en met vrijdag 31 juli kun je als seizoenkaarthouder online je seizoenkaart verlengen. Doe je dit vóór 1 juli? Dan krijg je 7,5% korting op je seizoenkaart!

Het verlengen van je seizoenkaart kan uitsluitend online via onderstaande blauwe knop (of via de link in de e-mail die je als seizoenkaarthouder van FC Emmen hebt ontvangen). Het stadion blijft helaas in verband met het coronavirus gesloten, je kunt dus niet langskomen. Maar uiteraard helpen we je telefonisch wel graag met het verlengen via 0591-670670.


Mis je als seizoenkaarthouder meer dan vijf wedstrijden door het coronavirus? Dan zullen wij vanaf de zesde wedstrijd voor iedere extra gemiste wedstrijd een gepaste tegemoetkoming aanbieden.

Seizoenkaarten bijkopen

Het bijkopen van seizoenkaarten is niet mogelijk, aangezien alle seizoenkaarten afgelopen seizoen verkocht waren. Daarom hebben we de wachtlijst, waar je je kunt inschrijven voor een (extra) seizoenkaart.

Seizoenkaarten verplaatsen

Het verplaatsen van seizoenkaarthouders doen we alleen in uitzonderlijke gevallen op verzoek van de seizoenkaarthouder. Hiervoor kun je na 1 augustus 2020 contact opnemen via [email protected] of door te bellen naar 0591-670670.

Wil jij ook een seizoenkaart? Ga dan naar www.fcemmen.nl/wachtlijst!