Terug naar overzicht Terug

Veld Univé stadion moeilijk bespeelbaar


FC Emmen zou natuurlijk dolgraag in de laatste wedstrijd van 2009 iets positiefs in de vorm van drie punten op de amper zichtbare grasmat neerleggen. Trainer Harry Sinkgraven wil dat vanzelfsprekend ook: ,,Iedereen wil dat graag maar MVV is geen tegenstander die je zo maar opzij zet. In het begin van de competitie liep het daar moeizaam maar de laatste tijd heeft MVV toch redelijk veel punten gepakt. Ik heb het wedstrijdverslag van MVV-De Graafschap bekeken en moet eerlijk zeggen dat MVV weliswaar verloor maar De Graafschap had niet mogen mopperen indien het bij rust met 3-0 had achter gestaan. MVV heeft aanvallend behoorlijk wat kwaliteit met voorop Daniel Gomez die de laatste weken regelmatig scoort.”
Sinkgraven heeft bij de samenstelling van zijn basiselftal nogal wat twijfels. Hoewel de deelname aan de training maximaal was zijn er een aantal twijfelgevallen waardoor de opstelling pas morgen wordt bekend gemaakt. Sjors Paridaans lijkt echter hersteld van een hersenschudding en kan weer spelen. Spits Pedro Beda is er in ieder geval niet bij. Hij is disciplinair geschorst en binnenkort zal duidelijk worden of er voor hem in de tweede helft van het seizoen plaats is.
De terreinomstandigheden zullen in elk geval geen oogstrelend voetbal toelaten. Strijd leveren en geen risico lopen is de boodschap.
   


Univé stadion donderdag 12.00 uur.