Terug naar overzicht Terug

Veel goed nieuws op forumavond


 De belangstelling voor de forumavond had iets groter kunnen zijn, de planning op een Championsleague avond was daaraan ongetwijfeld ook debet, maar de aanwezige supporters konden zich zonder uitzondering in het beleid van de club vinden. De forumleden Ronald Lubbers, Henk Eising en Jan van Dijk hadden het dan ook niet moeilijk. Algemeen directeur Ronald Lubbers haalde het eerder geopperde plan om tot de vorming van een supportersraad te komen aan en vroeg om kandidaten.
Ronald Lubbers had ook nog nieuws omtrent Antonio Correia te melden die zoals bekend in Angola verblijft en geen nieuwe club heeft. FC Emmen gaat akkoord met het inlijven van Correia bij de nationale ploeg van Angola die zich heeft geplaatst voor het WK 2006 in Duitsland. De hoop is dat ‘Kito’ daarna wellicht een andere club krijgt waardoor FC Emmen het in hem geïnvesteerde geld alsnog kan terug krijgen.

 Henk Eising, Ronald Lubbers en Jan van Dijk aan tafel.


De kleine afvaardiging van de eerste selectie met van links naar rechts: Frank Karreman, Sergio van Dijk, Gerard de Vries en Jannes Wolters.

De zaal luistert geduldig (Foto’s: Bennie Wolbers)