Terug naar overzicht Terug

[AFGELAST] Vrijdag: FC Emmen – SV Meppen


Deze wedstrijd is afgelast vanwege blessures en ziekte bij SV Meppen.

Vrijdagmiddag om 14.00 uur spelen we op De Oude Meerdijk een oefenwedstrijd tegen het Duitse SV Meppen. De wedstrijd is vrij toegankelijk voor publiek via ingang Zuid. Ook kiosk Oost 1 is geopend. Supporters van de Duitse club zullen na overleg met SV Meppen in het uitvak plaatsnemen.

We mogen weer!
Na 27 dagen zonder wedstrijd spelen onze mannen vrijdag weer eens een wedstrijd. Volgende week staat het trainingskamp in Estepona op het programma voor FC Emmen, maar eerst komt SV Meppen nog op bezoek voor een oefenpot. Na het trainingskamp speelt FC Emmen op 23 december nog een oefenwedstrijd op De Oude Meerdijk, ditmaal tegen FC Dordrecht. Ook deze wedstrijd is vrij toegankelijk voor publiek.

SV Meppen
SV Meppen komt uit in de 3. Liga, het derde niveau van Duitsland. De Duitse club, net over de grens, bezet momenteel plek negentien in de competitie. Mede door het ontbreken van sterspeler Luka Tankulić wil het dit seizoen nog niet echt vlotten voor de ploeg van trainer Stefan Krämer. Tankulić is de afgelopen twee seizoenen topscorer geworden voor de club. Dit jaar is dat Marvin Pourié, hij wist in zeventien wedstrijden zes doelpunten te maken.

FC Emmen – SV Meppen
Vrijdag 9 december, 14.00 uur
De Oude Meerdijk, Emmen