Terug naar overzicht Terug

Uitnodiging Week van de Loopbaan!


In de week van 19 tot en met 25 september a.s. opent Broekmann Personeelsdiensten met hun loopbaanprofessionals en jobcoaches de deur voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

Graag brengen wij de week van de loopbaan, georganiseerd in samenwerking met de Noloc Branchevereniging, bij u onder de aandacht.


Wilt u  ook het beste halen uit uw medewerkers?
Past de medewerker wel binnen uw organisatie?
Heeft u al eens overwogen om een Wajong medewerker een kans te geven?
Heeft u boventallig personeel?

Zomaar een aantal zaken die te maken hebben met loopbaanvraagstukken.
Misschien zijn dit wel vragen die ook binnen uw organisatie spelen.
Langs deze weg willen wij u en uw medewerkers uitnodigen voor de week van de loopbaan om hier op een professionele wijze vrijblijvend over te sparren.

U als HR manager en of HR medewerker bent van harte uitgenodigd om de week van de loopbaan samen met Broekmann Personeelsdiensten af te trappen.

Maandag 19 september van 10.00-12.00 uur organiseren wij een gratis loopbaan workshop.
We zien uw aanmelding graag tegemoet op [email protected]

Voor uw medewerkers staan de deuren de gehele week open. Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaanontwikkeling kan kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach van Broekmann Personeelsdiensten. Zo kan men op een laagdrempelige manier kennis maken met wat een loopbaan professional voor hen kan betekenen. De medewerkers kunnen zich hiervoor aanmelden bij [email protected]

Welke medewerker gunt u de Broekmann –weg naar werkplezier?