Terug naar overzicht Terug

Tweede voorronde Jong Business Award groot succes!


Voor de tweede voorronde was de Adbeco Business Corner weer goed gevuld met een leuk en veelzijdig publiek. Presentator Peter Möhlmann had de eer om de avond in te leiden, waarna er gestart werd met de ondernemerswedstrijd. De vijf jonge ondernemers kregen de kans om in een 120 seconden durende pitch en een vragenvuur van 13 minuten hun onderneming te presenteren.


De spits van de wedstrijd werd afgebeten door Wesley Dubbink en Martijn Smit van WeMa IT. Na deze pitch werd er in sneltrein vaart doorgegaan met de pitches van Peter Olijve van Post Scriptum, Laurens de Vries en Gert-Jan Winters van De Lichtbel en Wilco Faken van meer omzet uit horeca personeel. De wedstrijd werd afgesloten met een pitch van Jasper Setz van Amsterdam Good Cookies.

Na Jasper is de jury in beraad gegaan en de toeschouwers gingen onder het genot van een drankje met elkaar in gesprek. Na een lang beraad van de jury mocht Jan Sijken van de Commerciële Club Emmen de dagwinnaar Jasper Setz van Amsterdam Good Cookies bekend maken. Jasper gaat samen met Laurens de Vries en Gert-Jan Winters van De Lichtbel door naar de finale op woensdag 14 mei.

Benieuwd wie de winnaar wordt van de Jong Business Award Meld u zich dan aan voor de finale op woensdag 14 mei. Aanmelden gaat door een e-mail te sturen voor 13 mei naar [email protected]